La Clínica Sant Josep estrena nova imatge corporativa

"No cal anar lluny per trobar els millors" és el lema de la campanya de comunicació que acompanya la nova imatge corporativa

Nova imatge corporativa de la Clínica Sant Josep
Nova imatge corporativa de la Clínica Sant Josep | CSJ
Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:37h
En aquesta etapa de transformació que està vivint la Clínica Sant Josep, es fa un nou pas amb el llançament d'una nova imatge corporativa. Aquesta tindrà un nou logotip i una nova línia gràfica de comunicació que s'anirà implementant en les properes setmanes en diferents suports comunicatius de la Clínica i en què el lema principal és "No cal anar lluny per trobar els millors".

L'objectiu d'aquest nou canvi d'imatge corporativa és modernitzar-la, fent-la més neta, més clara i més propera al sector de la salut. «En les properes setmanes, la Clínica desplegarà una sèrie d'accions de comunicació amb la nova imatge que faran palesa una nova etapa» afirma el Dr. Albert Estiarte, director de la Clínica Sant Josep de Manresa.

Aquesta nova imatge es farà pública per primera vegada en la propera edició d'Expobages, la fira multisectorial que tindrà lloc aquest cap de setmana, els dies 17, 18 i 19 de maig, al centre de Manresa, on la Clínica Sant Josep hi tindrà un estand.

Un dels canvis més visibles de la nova imatge corporativa es podrà veure a la pàgina web de la Clínica, molt més visual i amb una nova estructura de continguts que vol comunicar la qualitat assistencial que la Clínica ofereix als seus pacients amb l'oferta d'una quarantena d'especialitats mèdiques, tot destacant aquells àmbits d'especialització i referència de la Clínica, com són el CIMETIR, l'Institut d'Odontologia i Maxil·lofacial Avançada (IOMA), o la Unitat d'Atenció a la Dona i la Infància, que agrupa les especialitats de Ginecologia i Obstetrícia, Pediatria i Llevadores. La nova web es posarà en marxa aquest divendres a la tarda coincidint amb l'inici de l'ExpoBages.

La Clínica Sant Josep en els darrers temps segueix el projecte previst per renovar diferents espais. L'objectiu és oferir el màxim confort i qualitat als seus pacients i, al mateix temps, situar-se com a referent de l'activitat mutual i privada a Catalunya gràcies al destacat equip de professionals que el configuren.

L'Espai Pacient, protagonista a l'ExpoBages

A més de la nova imatge corporativa, en l'estand de la Clínica a ExpoBages, ubicat a la zona tecnològica davant del Casino de Manresa, hi destacarà l'Espai Pacient. Els visitants que s'hi apropin podran descobrir com funciona aquest entorn virtual que permet accedir de manera fàcil als serveis de la Clínica, demanar hora de visita, consultar informació mèdica o fer diferents gestions.

Tothom qui ho vulgui podrà navegar per l'Espai Pacient a través d'una tablet que hi haurà a l'estand i, a més, podrà donar-se d'alta com a usuari allà mateix. Actualment, ja són gairebé 3.000 els usuaris que en fan ús.