Eleccions Municipals 2019

La CUP Artés presentarà el seu programa electoral aquest dissabte

per Redacció, 17 de maig de 2019 a les 10:16 |
Acte de presentació de la candidatura de la CUP Artés | CUP
Després de fer la presentació de la llista electoral, encapçalada per en Pere Bitriu i Comallonga, davant d'un centenar de persones el passat 5 de maig, la Candidatura d'Unitat Popular d'Artés exposarà dissabte 18 de maig a les 12 del migdia el  programa electoral amb el qual concorrerà a les properes eleccions municipals. Per a la CUP Artés, el programa electoral és un dels elements més importants de la campanya electoral. És per això que l'acte anirà destinat específicament a poder explicar quines són les propostes de cara a la propera legislatura.  

A l'acte s'exposaran les més de 60 propostes programàtiques que s'han agrupat en 5 eixos temàtics. Aquests són Aprofundiment democràtic, Justícia social, Territori i ecologia, Cultura, esports i educació i Feminisme. Després de la presentació de les propostes, la jornada clourà amb un vermut. 


L'acte estava anunciat realitzar-lo al parc de Can Cruselles, però finalment es farà a l'Auditori de Cal Sitges, ja que hi ha previsió de pluges per dissabte al matí.

 

Participació