El dia que el Museu de la Tècnica es convertirà en un club de swing dels anys 50

Això passarà aquest dissabte al vespre, en el marc del Dia Internacional dels Museus

NacióManresa
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:04h
El Museu de la Tècnica de Manresa es convertirà en un club de swing aquest dissabte al vespre
El Museu de la Tècnica de Manresa es convertirà en un club de swing aquest dissabte al vespre
No és el títol de cap pel·lícula ni cap obra de teatre. El dia que el Museu de la Tècnica es convertirà en un club de swing dels anys 50 és a punt d'arribar. De fet, queden poc més de vint-i-quatre hores. I és que en el marc del Dia Internacional dels Museus (que se celebrarà, a tot el territori, durant aquest divendres, dissabte i diumenge), el Museu de la Tècnica i el Parc de la Sèquia han organitzat, amb la col·laboració de l'associació Bon Hop de Swing i de l'empresa Casa Enfruns, una vetllada ambientada en plena febre del swing, amb la voluntat de recrear l'època en què aquest estil musical va esdevenir un autèntic fenomen social.

Tot plegat tindrà lloc aquest dissabte, 18 de maig, i començarà a les nou del vespre amb un taller d'iniciació al ball, que durarà, aproximadament, mitja hora. Immediatament després, la formació musical de swing Airstream Trio posarà la banda sonora a una vetllada que serà de tot menys calmada. Durant la ballada, hi haurà servei de menjar i beguda a càrrec de Casa Enfruns, amb la seva food truck La iaia Pepa.

Aquesta activitat és d'entrada gratuïta i lliure i s'emmarca dins la programació del Dia Internacional dels Museus, que enguany pretén posar de manifest i reflexionar sobre la funció dels equipaments en qüestió com a actors actius en les seves comunitats; uns equipaments que s'han hagut de reinventar per ser més interactius flexibles, adaptables i mòbils.