Manresa En Comú es reivindica com «l'esquerra útil» per dur a la ciutat «la política d'Ada Colau»

Els comuns de Manresa han celebrat el seu acte central de campanya a la plaça Catalunya amb la presència de la diputada al Congrés Aina Vidal

La cap de llista de Manresa En Comú, Ana Querol, durant l'acte de campanya
La cap de llista de Manresa En Comú, Ana Querol, durant l'acte de campanya | MEC
Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 8:29h
Manresa En Comú ha celebrat aquest dijous el seu acte central de campanya, amb la diputada Aina Vidal, reivindicant el seu paper per centrar la política en les prioritats reals de les persones.

A la Plaça Catalunya, Ana Querol, candidata a l'alcaldia de Manresa en Comú, ha assenyalat l'habitatge i el preu del lloguer com una de les preocupacions de molts manresans que cal encarar "amb valentia, fent corresponsables els grans tenedors, els especuladors i els fons voltor".

Querol ha assegurat que "tot i que les dretes ens van dient que l'ajuntament necessita una gestió tècnica sense política ni projecte, això no ens ha ajudat. Als ajuntaments del canvi, a Barcelona amb l'Ada Colau, s'han fet polítiques que reverteixen desigualtats, posant al centre les persones, i a Manresa també ho farem". En aquest sentit, Querol ha reivindicat Manresa En Comú per portar a l'Ajuntament de la capital del Bages "el programa social d'Ada Colau".

Tarifació social i més places a l'escoles bressol, l'accés a l'educació, la cultura i els serveis socials des de cada barri, afrontar el repte climàtic i la transició a energies renovables, millorar les condicions laborals de les treballadores directes o indirectes de l'Ajuntament i les polítiques d'ocupació, o construir un espai públic verd i integrador amb mirada feminista, han estat algunes de les altres mesures que ha destacat la candidata. 

L'acte, presentat pel número 2 de la candidatura, Víctor Prat, ha comptat amb la intervenció d'Aina Vidal, Diputada al Congrés per En Comú-Podem qui ha donat les gràcies a la gent de Manresa que el 28A els va donar suport "que va ser molta" afegint que aquesta força la faran servir per garantir pensions públiques justes i suficients i derogar la reforma laboral de Rajoy que "Sánchez ha mantingut vuit mesos, cosa que demostra que no ens podem refiar del PSOE". Vidal també ha reivindicat Manresa en Comú com "la vertadera confluència de les esquerres" a la ciutat i ha avalat la vàlua del seu equip.