Els lladres es tornen descarats i també actuen en pisos del nucli urbà de Sant Fruitós

Dimecres al migdia van entrar a robar en un pis de la carretera de Vic a l'altura del Consum

Altura de la carretera de Vic on hi ha el pis assaltat
Altura de la carretera de Vic on hi ha el pis assaltat | GSV
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:59h
Després de mig any de calma delictiva a Sant Fruitós, sembla que els lladres han tornat a perdre la por i en l'última setmana han actuat a Pineda de Bages on van consumar el robatori en dues cases, una de les quals on resideix Rosa Tous, i a les Brucardes, on van robar al domicili del propi alcalde, Joan Carles Batanés.

Aquest dimecres, a més, han comès un nou robatori amb força en habitatge, en aquest cas en un pis del nucli urbà de Sant Fruitós de Bages, a la carretera de Vic, a l'altura del Consum i l'oficina de Correus.

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a NacióManresa, el robatori es va produir a plena llum del dia, poc abans de la 1 del migdia, quan un individu va forçar la porta d'accés del pis i va entrar-hi per robar. El pis va quedar regirat completament, tot i que la seva inquilina no ha trobat a faltar-hi res de valor.

Els veïns de la zona parlen de la possibilitat que hi hagués un altre individu a peu de carrer en actitut vigilant connectat amb el que cometia l'assalt, tot i que aquest extrem no ha estat confirmat per la policia que té oberta la investigació.

Fa poc més de mig any, el govern de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va decidir instal·lar tot un seguit de càmeres lectores de matrícules tant a les entrades del nucli urbà com a les urbanitzacions del municipi que van servir per frenar temporalment l'onada de robatoris que patia Sant Fruitós. La instal·lació de fins a set càmeres s'ha fet de forma esglaonada, fins les dues últimes, que es van posar a les entrades del nucli urbà a mitjans d'abril.