Fem Manresa presentarà dissabte una llista de suport amb més de 200 signants

La candidatura d'esquerres iniciarà la tarda de dissabte repartint propaganda amb el diputat Joan Josep Nuet

Gabriela Islas serà un de les persones que prendrà la paraula durant l'acte
Gabriela Islas serà un de les persones que prendrà la paraula durant l'acte | Pere Fontanals
Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:07h
Després d'haver omplert el Conservatori en l'acte central de campanya, Fem Manresa anuncia un nou acte aquest dissabte per tal de presentar la llista de suport a l'equip encapçalat per Roser Alegre. La candidatura impulsada per la CUP, EUiA i Som Alternativa presentarà les més de 200 signatures de veïnes de la ciutat que donen suport a Fem Manresa a 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça Catalunya (en cas de pluja es faria a l'Escola Renaixença).

La xerrada comptarà amb quatre manresans amb diferents perfils. Per una banda les candidates Maite Uró, periodista i activista pels drets de les persones migrades des de fa 25 anys (número 7 de la llista), i Gabriela Islas, comunicadora i activista dels moviments socials de la ciutat (número 12); per l'altra banda, els membres de la llista de suport Rufí Cerdan, Dr. en Geografia i activista per a un habitatge digne, i Albert Espelt, Dr. en Salut Pública i professor de la Universitat de Manresa.

La cap de llista Roser Alegre, que clourà l'acte, haurà iniciat la tarda repartint propaganda electoral al centre de Manresa amb Joan Josep Nuet (coordinador general d'Esquerra Unida i Alternativa), que no va poder assistir a l'acte del Conservatori per problemes d'agenda d'última hora.