Dues atletes de l'Avinent Manresa tindran compromís internacional el cap de setmana

Montserrat Montañés participarà en el concurs de pes sub20 de l'encontre internacional de llançaments i Mar Juárez farà els 50km marxa en la Copa d'Europa per equips

Mar Juárez comptirà a Lituània
Mar Juárez comptirà a Lituània | CAM
Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 22:34h
Dues atletes de l'Avinent Manresa han estat cridades pel comitè tècnic de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme per representar els interessos estatals en dos compromisos internacionals d'aquest proper cap de setmana.

La llançadora Montserrat Montañés viurà la seva estrena internacional en l'encontre internacional en llançaments sub20-sub23 que es disputarà a Madrid aquest proper dissabte. A les pistes d'atletisme de Aluche, Montañés prendrà part en el concurs de pes sub20. 

Per la seva part, la marxadora Mar Juárez torna a l'escena internacional en la que serà la seva tercera presència absoluta en la selecció estatal. Ho farà diumenge en la 13a Copa d'Europa de marxa atlètica per equips que es disputarà a Alytus (Lituània), en la prova dels cinquanta quilòmetres marxa. 

Altres compromisos

Tanmateix, dissabte a Palafrugell, una quinzena d'atletes de l'entitat manresana prendran part en el Campionat de Catalunya individual sub18. I al llarg de tot el cap de setmana, les vuit formacions de l'Avinent Manresa (equips benjamí, aleví, infantil i cadet masculí i femení), participaran en el Campionat de Catalunya de clubs de promoció que es viurà en el Complex Esportiu Sagnier del Prat de Llobregat.