Comencen les obres a l'accessibilitat a la parada de bus a la BV-3008, a Fonollosa

Estat actual de la parada de bus a la BV-3008, a Fonollosa
Estat actual de la parada de bus a la BV-3008, a Fonollosa | DiBa
Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:33h
La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de millora de l'accessibilitat i la seguretat viària a l'entorn de la parada d'autobús al PK 5,500 de la carretera BV-3008, a Fonollosa, que dona servei a la urbanització Canet de Fals i serveix al transport escolar. Durant l'actuació, que té un pressupost d'adjudicació de 48.314 euros i un termini d'execució de dos mesos, es regularà el trànsit amb pas alternatiu quan les obres així ho requereixin. 

Les obres consistiran en millorar les condicions d'accés i sortida de l'autobús amb la construcció d'un apartador pavimentat, mantenint la parada en el mateix marge de la via amb l'objectiu d'evitar que els escolars hagin de creuar-la. Així mateix, es generarà una zona d'encotxament i desencotxament pels usuaris amb voreres pavimentades accessibles.

També es millorarà la senyalització de la via i col·locació de bandes transversals d'alerta (BTA) en ambdós sentits de circulació per tal d'informar als usuaris de la necessitat de reduir la velocitat per l'existència de la parada d'autobús.