Eleccions Municipals 2019

El Salí s'afegeix a Ràdio Súria en l'organització del debat electoral del municipi

Tindrà lloc dissabte al Teatre del Foment Cultural

per Redacció, 16 de maig de 2019 a les 16:31 |
El proper dissabte, a les 6 de la tarda, el Teatre del Foment Cultural de Súria acollirà el debat electoral entre els set candidats a l’alcaldia de Súria. Serà moderat pel periodista surienc Francesc Garriga, actual presentador i director d’El Club de la Mitjanit, a Catalunya Ràdio i Esport3.

Els set candidats a l’alcaldia són Montse Juncadella (Junts per Súria), Pere Requena (GIIS), Albert Coberó (PSC), Marta Viladés (ERC), Carme Besa (aiS), Federico Serrano (Cs) i Jorge Diez (CUP). Tot i que quatre d’ells són actualment regidors, sis dels set alcaldables és la primera vegada que es presenten en el primer lloc de les llistes electorals.


El debat serà obert al públic i l’entrada és gratuïta i a més es podrà seguir per Ràdio Súria (107.8 de la FM) i -de forma audiovisual- pel canal Youtube i les xarxes socials de la mateixa emissora. El hashtag per al seguiment del debat és #votaSúria.

En aquesta ocasió, la revista El Salí s’afegeix a l’organització del debat. Des de les eleccions locals de 1991, el debat havia anat a càrrec exclusivament de  l’emissora local Ràdio Súria. 28 anys després, en aquesta vuitena edició serà organitzat per primera vegada pels dos mitjans de comunicació de Súria.

 

Participació