La plaça Major es convertirà diumenge en una multi-pista de tennis al carrer

La iniciativa consisteix a apropar el tennis a infants d'entre 5 i 12 anys, mitjançant el muntatge de pistes en espais públics

L'Street Tennis arribarà diumenge a Manresa
L'Street Tennis arribarà diumenge a Manresa | DiBa
Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:17h
Aquest diumenge, 19 de maig, la Plaça Major de Manresa acollirà una jornada de Street Tennis, inclosa en un dels projectes que té la Diputació de Barcelona per fomentar la pràctica esportiva al territori. La iniciativa, impulsada en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis, consisteix a apropar el tennis a infants d'entre 5 i 12 anys, mitjançant el muntatge de pistes en espais públics, com places i carrers.

Entre les 10.30 h i les 13.30 h s'organitzaran activitats per a tothom, dins una sessió recreativa que oferirà a molts nens i nenes l'oportunitat d'estrenar-se en el món de la raqueta, en instal·lacions de minitennis .

Aquest projecte es va iniciar el darrer trimestre de l'any passat, i va arribar a tres municipis, Sant Cugat del Vallès, Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat, amb una participació total d'unes 500 persones, principalment infants. La de Manresa serà la tercera jornada d'aquest any, en què ja se n'han celebrat dues més, a Terrassa, el 5 d'abril passat, i a Mataró, l'11 de maig. Les jornades compten amb la presència i la col·laboració d'esportistes i personalitats relacionades amb l'àmbit del tennis.