El Teló portarà diumenge als Carlins l'obra «Embolics d'alta costura»

Es tracta d'una comèdia escrita per Josep Torras Porti

Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:07h
L'associació teatral el Teló de Manresa representarà diumenge als Carlins l'obra Embolics d'alta costura, de Josep Torras Portí. La comèdia començarà a les 6 de la tarda.

Benet Rosselló és un professional amb èxit en el món de la moda. En canvi, en els afers sentimentals i amorosos ha recollit fracassos. Per això ha estat durant uns anys fingint una personalitat que no li és pròpia, per poder esquivar les dones «caça fortunes» que li van al darrera. Per aconseguir això s'ha valgut d'en Florenci, un bon amic, però també aquest té els seus propis interessos.

En el negoci de la moda ha confiat en una gran professional, l'Angelina. Aquesta és qui porta tot el negoci, i fa que les treballadores formin un gran equip. Té una forta personalitat i un caràcter, a vegades, aspre.

En Benet ha tingut un gran èxit en l'última passarel·la presentada a Paris, i si vol continuar en l'elit de la moda a nivell internacional, ha de fer importants reformes i obrir nous horitzons.

Al mateix temps, en l'àmbit personal, ha fet descobriments que fan que es plantegi canviar seriosament d'una vegada la seva vida. Es casarà?...,  S'ajuntarà?...,  Complicat!