El Pati Vertical espera més de cent participants en el 3r Open d'Escalada d'aquest dissabte

La competició disposarà de 50 blocs de tots els nivells amb premis per als guanyadors

Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:36h
Per tercer any consecutiu el rocòdrom i sala d'escalada El Pati Vertical, amb la col·laboració de Decathlon Manresa, organitzen la 3a Hora del Pati aquest dissabte 18 de maig. Aquest esdeveniment s'ha convertit en l'Open d'Escalada de referència del centre de Catalunya amb més de 200 participants els darrers anys, entre adults i nens.

La competició, que s'iniciarà a les 10 del matí i està previst que finalitzi a les 10 del vespre, disposarà de 50 blocs de tots els nivells amb premis per als guanyadors. A més, al llarg de la jornada Decathlon Manresa aporta una trentena de productes d'escalada i alpinisme Simond per a sortejar entre els participants al finalitzar la jornada; des de cordes d'escalada, fins a material de seguretat o motxilles.

En paral·lel, al llarg de tota la jornada, hi haurà la possibilitat de testar la gamma de peus de gat de Simond amb un estand on poder descobrir algunes de les novetats de productes de la marca d'escalada francesa que ven Decathlon Manresa.

La participació a l'Open té un preu de 10 euros per als socis de la instal·lació esportiva i 12 euros per als no socis i és apte per a tots els nivells. La inscripció es pot realitzar a les mateixes instal·lacions del Pati Vertical.

Tres anys després d'inaugurar les seves instal·lacions al Passatge de la Mercè, el Pati Vertical ha esdevingut la sala d'escalada de referència de la comarca i punt de trobada per als amants d'aquest esport. L'entrada de l'esport de l'escalada en els pròxims JJOO de Tokio 2020 com a esport olímpic, ha ajudat a que l'escalada s'hagi convertit en un esport de moda amb cada dia més practicants.