Què s'amaga darrere les estàtues més populars de Manresa? El seu creador ho explicarà dissabte

En el marc d'un itinerari guiat, l'artista Ramon Oms donarà a conèixer el simbolisme de les seves obres que decoren la ciutat

L'escultor Ramon Oms desvetllarà dissabte el significat de les seves escultures
L'escultor Ramon Oms desvetllarà dissabte el significat de les seves escultures
NacióManresa
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:25h
Aquest dissabte, 18 de maig, i en el marc del Dia Internacional dels Museus, Manresa acollirà una ruta guiada per les diverses estàtues que l'escultor Ramon Oms ha dissenyat al llarg de la seva trajectòria artística per a ornamentar la ciutat. La de la Plana de l'Om; la del Parc de l'Agulla; la de la plaça Fius i Palà; la de la plaça Gispert o la que hi ha just davant de l'entrada de l'hospital Sant Joan de Déu són algunes de les escultures més mítiques de la capital del Bages. I totes elles han estat ideades per Oms.

De fet, al llarg de l'itinerari, serà ell mateix qui explicarà als assistents el procés creatiu de cadascuna d'aquestes obres així com també el simbolisme que amaguen. La proposta començarà a les onze del matí des del Museu Comarcal de Manresa. Malgrat que l'activitat és gratuïta, s'ha de reservar plaça prèviament enviant un correu a [email protected] o trucant al 619451284.