Eleccions Municipals 2019

Junts per Sant Vicenç aposta per la sostenibilitat i il·luminarà tot el poble amb tecnologia LED

Així ho manifesta la formació en el seu programa electoral, que té com a projecte principal fer realitat el nou complex esportiu amb piscina coberta inclosa

per NacióManresa, Sant Vicenç de Castellet, 16 de maig de 2019 a les 12:42 |
Carme Jiménez, alcaldable per Junts per Sant Vicenç de Castellet | JxSVC
El "més ambició de la nostra història". Així és com defineixen els membres de Junts per Sant Vicenç de Castellet el programa electoral amb el qual es presenten als comicis del proper 26 de maig. Tal com ja va avançar NacióManresa, el projecte més important d'aquest plec de compromisos amb la ciutadania és el de fer realitat el nou complex esportiu amb piscina coberta a la zona esportiva.
 

A banda, però, la formació encapçalada per Carme Jiménez té altres objectius que vol tirar endavant. Els més destacats són l'alçament d'un nou talús d'accés al barri de la Balconada; la construcció d'un vial d'accés a la C-55 en sentit sud, i la substitució de tot l'enllumenat del poble per tecnologia LED, amb la voluntat de caminar cap a un model compromès amb la sostenibilitat i el medi ambient.
 
Patrimoni ferroviari i Castellet
 

El partit també proposa posar en valor el patrimoni ferroviari del municipi a partir de diferents accions, entre les quals s'hi troba l'aposta per idear un parc de lleure i esbarjo a la zona de la Renfe i per habilitar un nou pas per a vianants en aquesta estació.
 
A més, la formació es compromet a "seguir treballant" per la "rehabilitació integral" del conjunt històric de Castellet amb un espai museïtzat que el converteixi "en un reclam per al municipi". Així mateix, si el partit segueix capitanejant el govern municipal, continuarà amb la rehabilitació de l'ermita, l'adequació de la torre (que funcionarà com un mirador d'ús públic) i la reconstrucció de la casa de l'ermità.

 

Participació