música

L'Orquestra Simfònica del Conservatori omplirà de jove talent diumenge el Kursaal

Amb Adrià Bravo, pianista, sota la direcció de Jordi Coll i els joves solistes Biel Pelfort, trompeta, i Clara Soler i Jan Badia, clarinets

per Redacció, 16 de maig de 2019 a les 11:32 |
Orquestra Simfònica del Conservatori | Conservatori
Aquest diumenge, l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Música de Manresa pujarà a l'escenari de la Sala Gran del Kursaal. Adrià Bravo, pianista i exalumne del centre i graduat de l'Esmuc, interpretarà el concert núm. 1 de Copin sota la direcció de Jordi Coll. 

El recital, que començarà a les 6 de la tarda, és una oportunitat magnífica de poder escoltar, en directe, el concert núm. 1 per a piano i orquestra de Chopin i valorar i gaudir del treball magnífic que han realitzat Bravo i Coll, que han afrontat aquest repte amb il·lusió i molta professionalitat.


Completarà el programa l'actuació dels joves solistes i actuals alumnes del Conservatori, Biel Pelfort (trompeta), Clara Soler i Jan Badia (clarinets) que tocaran peces de Neruda i Krommer.

L'Orquestra Simfònica del Conservatori és formada per estudiants de 4t, 5è i 6è curs de grau professional i formació musical avançada del Conservatori. La formació participa habitualment en els concerts de Nadal del Conservatori i en el cicle de concerts del mateix centre, i ha realitzat concerts a l'Auditori de Vila-seca i al Teatre Ateneu d'Igualada, entre d'altres. L'orquestra ha col·laborat amb la JONC en l'obra The young person's guide to the orchestra de B. Britten. Ha actuat també a Laval (França) i ha realitzat un projecte conjunt amb la Melbourne String Orchestra.

Es poden adquirir les entrades a través de la pàgina web o a la taquilla del Teatre Kursaal.

 

Participació