15
de maig
del
2019
Actualitzat
a les
11:57h
La nit del divendres 17 de maig torna el Boibé, el Festival de Salut i Bona Gastronomia a Manresa. Aquesta serà la quarta edició del xou que organitzem Alternatura i el Kursaal Espai Gastronòmic al pati del Kursaal.
Des de les 8 del vespre fins a les 11 de la nit, el visitant podrà degustar diferents productes de proximitat o ecològics de la mà dels productors locals que seran presents al pati del Kursaal.
Oli d'oliva verge extra, formatges artesans, vedella ecològica, iogurt casolà, productes vegans, fruita seca, cervesa artesana, vins de la DO Pla de Bages i així fins a una quinzena de productes d'elaboradors de proximitat i ecològics.
Les entrades ja són a la venda als establiments col·laboradors, al Kursaal Espai Gastronòmic, a Alternatura i i online.
Des de les 8 del vespre fins a les 11 de la nit, el visitant podrà degustar diferents productes de proximitat o ecològics de la mà dels productors locals que seran presents al pati del Kursaal.
Oli d'oliva verge extra, formatges artesans, vedella ecològica, iogurt casolà, productes vegans, fruita seca, cervesa artesana, vins de la DO Pla de Bages i així fins a una quinzena de productes d'elaboradors de proximitat i ecològics.
Les entrades ja són a la venda als establiments col·laboradors, al Kursaal Espai Gastronòmic, a Alternatura i i online.