corporatiu

NacióManresa estrena nova web

El nou disseny, més net i clar, fa més atractiva i àgil la navegació i millora l'adaptabilitat als diferents dispositius

per Redacció, La Ràpita | 14 de maig de 2019 a les 16:00 |
NacióManresa canvia de cara | NM
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
NacióManresa el diari de referència del periodisme digital al Bages i el Moianès, ha renovat aquest dimarts la seva web, amb un disseny que aposta per la nitidesa, més atractiu, àgil i de clara navegació, que insideix en la perfecció de la filosofia mobile first.

Ideat per l'equip tècnic de NacióDigital, amb José Manuel Gutiérrez com a Director de nous formats  i Miquel Serrabassa al departament Tecnològic, el nou portal és operatiu ja i comporta un pas més en la contínua evolució que experimenta aquest mitjà digital de referència informativa que funciona des d'abril de 2009.


Encetant per tant l'onzè any des des la seua fundació, NacióManresa manté i renova el compromís amb l'audiència d'oferir un digital de proximitat capaç de créixer en funció del ritme i les necessitats informatives de la societat a la qual va dirigit. El nou disseny optimitza la velocitat de càrrega i incorpora millores tècniques per tal de facilitar la gestió del contingut i per facilitar el llançament de futures noves funcionalitats.

L'actualització de la versió mòbil era una de les prioritats de la nova imatge impulsada en si del grup NacióDigital, que aprofita el disseny adaptatiu per tal de facilitar la reutilització de desenvolupament i continguts en qualsevol dispositiu. Amb aquest canvi, també s'ha optat per repensar la maquetació tenint en compte els dispositius mòbils en primer lloc –mobile first-, i incorporant o fent més visible informació addicional a mesura que la pantalla de navegació es fa més gran.


La nova maqueta permet també redistribuir les diferents seccions del diari de forma que les informacions diàries obtenen una distribució més ordenada. D'entrada, s'atorga un tracte preferent a les principals notícies del dia, amb una portada més identificada que recull les notícies principals, l'última hora i la resta de temes del dia.

Així mateix, s'agrupen per grans temàtiques les notícies que composen blocs d'interès especial com són les eleccions muncipals. A més, la nova maqueta permet una major interconnexió amb NacióDigital i les seves diferents edicions territorials.

Una altra de les característiques de la nova imatge és el reforç en portada de la secció d'opinió, que també es veu reforçada amb la incorporació progressiva de nous articulistes.

 

Participació