«Del gris al groc», lectures de Carulla, Bertran i Majó per la caixa de solidaritat

El Teatre Conservatori acollirà diumenge l'espectacle solidari amb els presos i represaliats polítics

Lloll Bertran participarà en l'espectacle
Lloll Bertran participarà en l'espectacle | Arxiu particular
Redacció
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:40h
El Teatre Conservatori de Manresa presentarà el diumenge 19 de maig a les 6 de la tarda l'espectacle musical i literari Del gris al groc, dirigit per Martí Peraferrer i impulsat per l'entitat Òpera Jove. Aquest espectacle es va estrenar el mes de setembre al teatre municipal de Girona.

Del gris al groc  vol reivindicar la llibertat a partir de la lectura de textos de diversos personatges històrics, com Nelson Mandela, Carles Rahola o Oscar Wilde, que han estat denunciats, exiliats, presos o assassinats, i de textos de polítics catalans a l'estranger com Carles Puigdemont. L'espectacle combina la lectura de textos amb la interpretació de peces musicals per part 4 joves cantants d'òpera: Brenda Sara (Soprano), Gina Reyner (Mezzo), Joan Francesc Folqué (Tenor) i Néstor Pindado (Baríton). També hi participen els músics Quim Solà (Piano), Neus Plana (Flauta), Eloi Buch (Violoncel) i J Joel Riu (Percussió)

La lectura dels textos anirà a càrrec de l'actriu Montserrat Carulla, la Lloll Bertran, l’Enric Majó, Marta Valero, Jordi Pesarrodona, Celdoni Fonoll... entre d'altres. I es compta amb la col·laboració de Lluís Atcher i d'Artistes de la República del Bages.

El narrador és l’Enric Arquimbau i el responsable de la dramatúrgia és Xavier Mendoza. El director escènic és el Martí Peraferrer i la tria dels textos ha anat a càrrec de Chantal Botanch. El tècnic de llums és el Jordi Llongueras i els arranjament musicals van a càrrec de Carles Coll.

Aquest acte té el suport d’Omnium Bages/Moianés i de l'Assemblea Nacional Catalana
El preu de les entrades anticipades és de 10 euros i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal i per internet www.kursaal.cat. El dia de la funció el preu de l'entrada serà de 12 euros.
 
Els beneficis obtinguts es destinaran a la caixa de solidaritat.