Assalten casa seva i els ha de deixar fugir perquè no li matin el gos

Els fets varen passar dissabte al vespre al carrer Pedregar del Barri Antic de Manresa

Carrer Pedregar de Manresa, on van succeir els fets
Carrer Pedregar de Manresa, on van succeir els fets | Pere Fontanals
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:13h
L'inquilina d'un pis del Barri Antic de Manresa va haver de deixar fugir tres joves que van robar-li diners a casa seva per por que no li matessin el gos, el passat dissabte a les 7 del vespre.

Els fets van passar al carrer Pedregar quan un grup de cinc joves van començar a colpejar la porta d'un pis en el que no hi havia ningú amb la voluntat d'entrar-hi. En escoltar els cops, un veí va avisar els Mossos d'Esquadra i la inquilina de l'habitatge, que en aquells moment no era a casa.

Després d'aconseguir entrar en el domicili, els cinc joves van intentar fugir, però la resident va sorprendre'ls al carrer i va aconseguir tancar el portal deixant-ne tres tancats a l'escala, amb la voluntat de retenir-los fins que arribés la policia, segons ha explicat ella mateixa als Mossos d'Esquadra i a NacióManresa.

El seu gos, però, va quedar tancat amb els assaltants a l'escala, fet que van aprofitar per amenaçar-la amb matar-lo si no els deixava sortir. La jove, finalment, va obrir-los la porta per evitar que complissin l'amenaça.

Segons va denunciar la inquilina en la denúncia, va trobar a faltar diners a casa seva després de l'episodi. Els Mossos d'Esquadra tenen oberta la investigació a partir del testimoni del veí i de l'afectada.