Junts per Manresa aposta per un pla de xoc per modernitzar les instal·lacions escolars

La candidatura de l'alcalde Valentí Junyent prioritzarà el manteniment dels edificis escolars

Valentí Junyent, al centre, durant un debat electoral recent
Valentí Junyent, al centre, durant un debat electoral recent | JxManresa
Redacció
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:05h
Junts per Manresa aposta per dur a terme un pla de xoc a les escoles de la ciutat per millorar i modernitzar les seves instal·lacions. La candidatura, que lidera l'alcalde Valentí Junyent, vol que els centres "estiguin al dia" des del punt de vista del manteniment dels edificis escolars, com el que fa referència a les noves metodologies pedagògiques.

En el pla de xoc que proposa Junts per Manresa es destinaran una quantitat fixa de diners cada any per tal de millorar l'estat de les instal·lacions de les escoles. Per al número 5 de la llista, i exDirector General de Centres Públics, Toni Massegú, és essencial invertir en l'educació dels manresans i manresanes. "La millor herència que podem deixar als joves de la nostra ciutat és l'educació. I en aquest sentit, és molt important que tinguin unes instal·lacions de qualitat on puguin estudiar amb tranquil·litat. Per això, aquesta serà una de les grans prioritats del nostre govern".

Durant el primer mandat de Junyent i part del segon, el govern que ha liderat ha hagut de sacrificar-se per eixugar l'enorme deute que hi havia a l'Ajuntament. En l'actualitat, el consistori torna a tenir més capacitat d'acció. "El tripartit va deixar les finances municipals absolutament buides. El govern de l'alcalde i l'esforç dels manresans les han tornat a carregar de combustible, sense menystenir cap servei bàsic. Ara ja estem a disposició de poder posar al dia els assumptes que teníem pendents, com són les nostres escoles. Serà una mesura que complirem sí o sí. Serà prioritari per al govern de Valentí Junyent", assegura Massegú.