El Campus Rafa Martínez arriba a les dotze edicions en plena forma

Rafa Martínez ha signat autògrafs durant la presentació del campus
Rafa Martínez ha signat autògrafs durant la presentació del campus | Xavier Sucarrats
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 0:23h
El Campus Rafa Martínez, organitzat pel CB Artés, arriba ja a la seva dotzena edició. De la mateixa forma que la passada edició, la d'enguany s'ha presentat quan les inscripcions estan gairebé complertes. 230 de les 240 ja estan adjudicades. Per tant, els números són clars. En quedem deu que es poden obtenir a través de la web del Campus. La primera tanda es celebrarà del 30 de juny al 6 de juliol i la segona del 7 al 13 de juliol.  

Rafa Martínez ha agraït totes aquelles persones que any rere any treballen perquè el campus sigui una realitat. Gent que duu el bàsquet a les benes com  Martín Momotiuk, Nil Llobet o Marcos Ortega.  

Les característiques del campus seran força semblants a les edicions anteriors i es basaran en la part tècnica, tàctica i lúdica. En total seran unes quatre hores i mitja de pista repartint els alumnes per edat, nivell i sexe. Aquest és l'any amb un nombre més elevat de nenes i els dos sexes estaran representats gairebé al cinquanta per cent. La resta de temps s'utilitzarà per fer activitats lúdiques. Per tercer any, l'obra social de La Caixa becarà joves amb pocs recursos perquè no se'n quedin fora per manca de diners. 
Arxivat a