La Diada de Colles del Bages permet als Tirallongues fer el 4 de 8 més matiner

L'anxaneta corona el 4 de 8 dels Tirallongues
L'anxaneta corona el 4 de 8 dels Tirallongues | Tirallongues
Redacció
13 de maig del 2019
Actualitzat el 14 de maig a les 19:12h
Aquest dissabte ha tingut lloc a Manresa la tradicional Diada de Colles del Bages. L'actuació s'ha portat a terme a la pista de les Font dels Capellans. Les colles que han participat a l'actuació han estat els Picapolls de la Gavarresa, els Castellers de Santpedor, els Salats de Súria i els Tirallongues de Manresa.

L'actuació es va obrir amb els típics pilars. dos pilars de 4 dels Tirallongues, i un pilar de 4 per Salats, Picapolls i Santpedor. En primera ronda, els Tirallongues ha descarregat el 4 de 8, el seu primer de la temporada i el més matiner, els Salats han fet un intent de 3 de 6, els de Santpedor han completatr un 5 de 6 i els Picapolls, un 3 de 6.

En segona ronda els manresans han fet un solvent 5 de 7, Súria un 4 de 6, Santpedor un 4 de 6 amb agulla i els Picapolls un 3 de 6 amb agulla. A tercera ronda els Tirallongues han realitzat un 4 de 7 amb agulla, els Salats un intent de 3 de 6 amb agulla, els de Santpedor un 3 de 6 amb agulla i els de la Gavarresa un 4 de 6. Suria, en rondes de repetició, ha fet un solvent 3 de 6 i un 3 de 6 amb agulla.

Per finalitzar l'actuació, s'han fet els pilars de sortida amb un pilar de 5 i dos pilars de 4 de la colla local, un pilar de 4 dels de Súria, un pilar de 5 i un pilar de 4 dels Castellers de Santpedor i un pilar per sota dels Picapolls.

Després de l'actuació hi ha hagut un sopar popular amb les colles participants, on s'ha rigut i s'ha comentat la jugada, i seguidament una mica de xerinol·la amb un punxa-discs.
Arxivat a