Sergi Grau serà el cap de llista de Junts per Avinyó

Sergi Grau
Sergi Grau | JxCat
Redacció
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:17h
Sergi Grau serà el cap de llista de Junts per Avinyó als comicis municipals del proper 26 de maig. Grau, que és enginyer industrial, ha treballat com enginyer d'exercici lliure en un negoci familiar d'assessorament empresarial i, des de fa 16 anys, a Aigües de Manresa en qüestions tècniques i d'innovació.

Ha estat membre de diverses entitats avinyonenques, de l'AMPA l'Escola Barnola d'Avinyó i integrant del Consell Escolar, així com de l'AMPA de la Llar d'Infants l'Estel, de l'Associació d'Amics de la Música, del CE Avinyó i del Grup Ecologista d'Avinyó. Actualment és regidor a l'oposició a l'ajuntament d'Avinyó des de fa dues legislatures i conseller comarcal del Bages des del 2017. 

El nou cap de llista ha manifestat la il·lusió i compromís en què inicia aquesta nova etapa i les ganes de treballar per fer d'Avinyó un poble millor. Ha posat en relleu que vol que aquest sigui el projecte que es presenti com la millor alternativa pel municipi, a la vegada que ha agraït la confiança que l'equip local i comarcal han dipositat en ell.