L'exalcalde Jordi Valls dona suport al PSC de Felip González

Tots dos, i altres membres socialistes, van prendre part a diversos actes al barri de la Balconada aquest diumenge

Felip González i Jordi Valls conversen amb veïns de la Balconada
Felip González i Jordi Valls conversen amb veïns de la Balconada | PSC
Redacció
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:10h
L'exalcalde de Manresa, Jordi Valls, va participar diumenge a la campanya de les eleccions municipals a Manresa per donar un cop de mà al candidat socialista a l'alcaldia "l'amic Felip González", que va centrar la jornada en el barri de la Balconada, amb cartellada matinal, assistència a la fira d'entitats del barri i una bustiada de programa electoral.

Jordi Valls i Felip González van participar també a l'arrossada organitzada per l'Associació de Veïns i van conversar amb la recentment elegida nova junta de l'entitat i amb la resta de responsables de les diverses agrupacions de veïns i veïnes.

Felip González va constatar que el de la Balconada és un gran barri per viure-hi, però que l'actual equip de govern de l'Ajuntament "ha descuidat" més del compte. "El veinat està queixós de la poca atenció municipal, sobretot pel que fa al manteniment de la via pública i dels entorns enjardinats, i tenen tota la raó, i per això el PSC posa accent en el seu programa en la millora i creació d'espais públics de qualitat, amb especial atenció als parcs infantils i a les zones verdes, i amb una distribució equitativa per a tots els barris, no només a la zona del cenre de la ciutat", ha afirmat.