Carles Riera, Joan Josep Nuet i Anna Gabriel seran a l'acte central de Fem Manresa

El Teatre Conservatori acollirà dimecres a les 8 del vespre l'acte de les municipals de la formació rupturista que també comptarà amb la cap de llista, Roser Alegre

Roser Alegre, cap de llista de Fem Manresa, en un acte recent
Roser Alegre, cap de llista de Fem Manresa, en un acte recent | Fem Manresa
Redacció
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:52h
Es parlarà de vida, aquest és el lema de l'acte central de la campanya de Fem Manresa, que tindrà lloc el vespre d'aquest dimecres al Teatre Conservatori. La candidatura de les esquerres transformadores de la ciutat, impulsada per la CUP, Esquerra Unida i Som Alternativa, convoca a un berenar popular a 2/4 8 del vespre, per començar l'acte polític a les 8 h. Comptaran amb les intervencions de Carles Riera (diputat de la CUP), de Joan Josep Nuet (coordinador general d'EUiA i diputat al Congrés), d'Anna Gabriel (ex-diputada de la CUP i exiliada) i de Roser Alegre (alcaldable de Fem Manresa). 

Durant l'acte hi haurà música en directe a càrrec de Neus Vila i Marc Estiarte i també hi intervindran Gemma Boix, Jordi Trapé i Ricard Ribera (números 2, 3 i 4 de la llista de Fem Manresa). Les intervencions de Joan Josep Nuet i Anna Gabriel es realitzaran per connexió en directe, ja que el primer serà a Madrid on, si tot va com està previst, haurà declarat al Tribunal Suprem en el judici del procés i la segona es troba exiliada a Ginebra des de l'estiu del 2018. 

L'acte vol reunir al Teatre Conservatori a tota la gent que al llarg d'aquests mesos s'ha sumat a aquest projecte divers i il·lusionant pensat per a guanyar l'Ajuntament per a les persones i a tots aquells manresans i manresanes que creuen que la ciutat necessita recuperar la il·lusió.