Els lladres també van assaltar la casa de l'alcalde Batanés, a les Brucardes, el dia abans del robatori als Tous

El robatori es va produir dimecres abans de les 10 del vespre i, tot i que va saltar l'alarma, els Mossos no van ser a temps d'interceptar els intrusos

Urbanització de les Brucardes, a Sant Fruitós de Bages
Urbanització de les Brucardes, a Sant Fruitós de Bages | GSV
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:47h
Uns desconeguts van entrar a robar al docimicili de l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés (Gent fent Poble), en una casa de la urbanització de les Brucardes, dimecres al vespre, forçant una porta i deixant tot l'interior de l'immoble regirat, tot i que no ha transcendit si van aconseguir emportar-se res.

Els fets van passar dimecres poc abans de les 10 del vespre quan va saltar l'alarma del domicili. Els intrussos van tenir temps de fugir sense ser interceptats pels Mossos d'Esquadra que quan van arribar al domicili van comprovar que una porta havia estat forçada i que tot l'interior de l'immoble estava regirat.

L'assalt al domicili particular de Joan Carles Batanés es va produir el dia abans del robatori a casa de Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de Tous i filla dels joiers que van expandir la marca, a Pineda de Bages, que va avançar en primícia NacióManresa.

Els Mossos d'Esquadra, que només han confirmat al diari que dimecres hi va haver un robatori a les Brucardes i dijous dos més a Pineda de Bages, tenen oberta una investigació i no descartes que siguin fruit d'un mateix grup organitzat, tot i que no han volgut confirmar aquest extrem.

Els tres robatoris a urbanitzacions de Sant Fruitós de Bages arriben 6 mesos després que l'Ajuntament instal·lés tot un seguit de càmeres lectores de matrícules tant al nucli urbà com a les urbanitzacions i que semblava que havia tingut l'efecte dissuassori desitjat.

Davant d'aquests fets, el principal grup a l'oposició, Junts per Sant Fruitós, ha proposat que es faci un estudi per valorar la possibilitat de tancar els accessos a les urbanitzacions de nit.