Els candidats debatran sobre urbanisme dimecres en un acte del COAC

Tindrà lloc a la 1 del migdia a la seu del Col·legi d'Arquitectes

per Redacció , 13 de maig de 2019 a les 11:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En l'actualitat, els municipis de Catalunya, i Manresa en particular, fruit de la conjuntura econòmica i l'agreujament d'algunes problemàtiques socials i ambientals, es troben lluny d'aprofitar tot el seu potencial i convertir-se en espais generadors d'equitat i oportunitats. 

Per aquest motiu, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha publicat un manifest amb onze punts en el qual reivindica la necessitat d'activar polítiques i iniciatives per impulsar la renovació urbana, potenciar la mobilitat activa, fomentar les polítiques supramunicipals, consensuar polítiques que promoguin l'habitatge protegit i el lloguer assequible o vetllar per la preservació del patrimoni i la recuperació dels centres històrics, entre altres qüestions.


En aquest context, la seu de Manresa de la demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza el dimecres, 15 de maig a la 1 del migdia un debat electoral amb l'objectiu de confrontar idees sobre models de ciutat i conèixer el punt de vista dels candidats sobre el futur de l'arquitectura i l'urbanisme a la ciutat. Comptarà amb la presència confirmada de Claudina Relat, Junts per Manresa, Marc Aloy, ERC-AM, Gemma Tomàs, Fem Manresa, Felip González, PSC-CP, Laura Massana, Manresa en comú, Marc Olivé, Primàries Manresa.

 

Participació