Els Mossos inicien una campanya de recollida d'aliments, joguines i presents

La recollida es fa a les dependències de la comissaria de Manresa i es durà a terme fins el proper 18 de desembre

Redacció
10 de novembre del 2009
La Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa ha posat en marxa una campanya de recollida d’aliments i joguines que es destinaran a la gent més necessitada. L’objectiu és contribuir a fer que aquestes persones gaudeixin d’un Nadal millor.
 
La campanya es durà a terme fins el proper 18 de desembre. Aquesta iniciativa està destinada tant als treballadors i treballadores de la comissaria de Manresa, de qualsevol àmbit laboral, com als ciutadans que vulguin col·laborar-hi i portar els articles a les dependències policials. S’hi pot dur aliments com arròs, pasta, llet, llegums, oli, aliments secs o de llarga durada, com conserves. Per als més menuts, joguines noves i de segona mà i material escolar, i per a la gent d’edat més avançada presents com ara colònies, bufandes o altres articles de regal.
 
La recollida d’aquest material es farà a les dependències de la comissaria de Manresa.  Un cop es conclogui la campanya, els aliments es lliuraran a l’entitat SOS Tucuman i les joguines i presents a la comunitat de Sant Egidi.