Queralt Velasco, segona al Swimprat Open Water al Prat de Llobregat

Queralt Velasco, a l'esquerra, en el podi
Queralt Velasco, a l'esquerra, en el podi | Arxiu particular
Redacció
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 0:56h
Aquest diumenge s'ha celebrat la I SwimPrat a la platja de El Prat de Llobregat sota la organització del Club Natació Prat i amb la col·laboració del Club de Vela d'aquesta ciutat del Baix Llobregat.

Un total de 103 nedadors (73 homes i 30 dones) s'han endinsat a l'aigua per a recorrer els 2.500 m del circuit que vorejava la costa de la població pratenca amb un temperatura de l'aigua de 16 graus i un vent de Mestral de força 5 i onades de mig metre d'alçada.

La manresana Queralt Velasco, de categoria Jun-1 de primer any, finalitzava en segona posició absoluta amb un temps de 32'38" per darrera de la guanyadora Aida Bertran amb un temps de 32'02", absoluta del CN Granollers i de la seva companya de club Ainhoa Benavente amb 32'51", també de categoria absoluta.

En categoria masculina els tres primers classificats han estat Mario Guillen del CN Terrassa amb 30'52", seguit d'en Nemo Remesar del CN At. Barceloneta amb un temps de 31'18" i George Savescu del CN Vilanova amb 31'18"

Amb aquesta prova es dona per iniciada la temporada de travessies d'estiu de la Federació Catalana de Natació i que ens durà fins a finals de setembre.