Joan Peñarroya veu el seu equip molt cansat mentalment

Joan Peñarroya durant el partit contra el Joventut
Joan Peñarroya durant el partit contra el Joventut | D. Grau
Xavier Sucarrats / Joel Peña
12 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:19h
Joan Peñarroya, tècnic del BAXI Manresa, ha reconegut la justícia de la victòria del Joventut. "Han tingut clar on ens podien fer mal i ho han sabut aprofitar", ha analitzat l'entrenador egarenc. Les pèrdues de pilota han fet molt mal com també n'han fet els setze tirs lliures errats pels seus jugadors. Peñarroya no recordava un partit amb millor encert des de la línia de tres que des del punt de personal. 

Però el que més preocupa l'entrenador del BAXI Manresa és el nivell mental de la seva plantilla. Els jugadors han hagut de reajustar rols diverses ocasions per culpa de tots els entrebancs patits tot l'any. I això afecta l'equilibri de tothom. Entrenador inclòs. Després la mentalitat afecta en altres aspectes com el físic. 

De cara al tram final de temporada, l'equip tornarà dimarts als entrenaments per intentar apurar les opcions de ser al play-off o, com a mínim, per acabar amb bon regust de boca. El BAXI Manresa s'enfrontarà al Fuenlabrada segurament sense Erik Murphy ni Ryan Toolson.

Carles Duran felicita els seus i l'organització del BAXI Manresa

El tècnic local Carles Duran estava molt satisfet després d'una victòria que acosta el Joventut als play-off. Duran ha volgut felicitar el seu equip pel gran partit disputat i ha situat en el tercer quart com a moment clau per decantar el triomf al seu favor. També ha volgut elogiar l'organització del BAXI Manresa per haver aconseguit dur a l'Olímpic unes tres-centes persones. "Això ha donat color al derbi català", ha comentat.

De cara a les opcions de ser a Europa, Duran vol anar pas a pas. Prefereix classificar-se per a les eliminatòries i la competició europea serà una conseqüència.

Pere Tomàs reconeix que l'equip se sent col·lapsat 

Pere Tomàs ha estat l'encarregat de la plantilla manresana de valorar el partit. El balear ha lamentat el mal percentatge en tirs lliures. "Hem fallat 16 tirs lliures i és gairebé impossible guanyar amb aquesta estadística" ha reconegut l'aler que no ha posat cap pega a la superioritat de la Penya. Tomàs ha lamentat també la baixa de Toolson i ha reconegut que l'equip no ha sabut suplir-la. "Toolson sempre dona 15 punts i genera un focus ofensiu que genera espais pels altres" ha explicat el balear. A nivell moral, l'aler creu que l'equip té una setmana per recuperar-se. Si guanyen els dos partits que queden "tindrem molts números d'entrar als play-off". 
Arxivat a