ERC Sallent omple la sala petita de la Fàbrica Vella en l'acte de presentació de candidatura

Presentació de la candidatura d'ERC a Sallent
Presentació de la candidatura d'ERC a Sallent | ERC
Redacció
11 de maig del 2019
Actualitzat a les 23:23h
Més de 250 persones han omplert de gom a gom la Sala Petita de la Fàbrica Vella de Sallent en la presentació d'Oriol Ribalta com a cap de llista d'ERC i tota la candidatura, aquest dissabte.

Ribalta ha destacat que l'eix de la campanya, sota el nom de #TeiximSallent, fa referència al passat industrial de la vila, que va comportar una gran dinamització econòmica gràcies a la diversitat cultural de les persones que la van fer créixer. En aquest sentit, el candidat d'Esquerra Republicana Sallent ha remarcat “jo mateix sóc besnét de sallentins que van néixer a Calañas, per això aquest és un projecte de cohesió que vol teixir complicitats amb tothom i no deixar ningú enrere”.

Durant el seu discurs, Oriol Ribalta ha posat èmfasi en la urgència de construir la nova residència, la necessitat de fer una millor planificació de la via pública, garantir el dret a l'habitatge i l'atenció a les persones, com a valor històric republicà. Ribalta ha apostat perquè “Sallent torni a ser el referent de poble a la comarca que havia estat”.

A l'acte hi han intervingut, també, els set primers membres que formen l'equip d'Esquerra Republicana Sallent, un grup renovat i d'àmbits diversos, que han remarcat la importància d'arrelar a les persones al poble, valoritzant el comerç i donant vida als carrers. Un altre dels eixos prioritaris de la campanya és canalitzar el gran potencial que té el teixit associatiu de Sallent.