Roser Alegre creu que la piulada d'Arran no hauria d'interferir en la campanya electoral

La cap de llista assegura que Fem Manresa "respecta" la decisió del PSC de no participar a "El joc dels candidats", però recorda que l'organització juvenil "no té res a veure amb les eleccions municipals"

Imatge d'arxiu de la cap de llista de Fem Manresa, Roser Alegre
Imatge d'arxiu de la cap de llista de Fem Manresa, Roser Alegre | Àlex Gómez Ribera
11 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:00h
Roser Alegre, cap de llista de Fem Manresa a les eleccions municipals del proper 26 de maig, ha recordat al PSC que Arran "és una organització independent" a la candidatura de Fem Manresa i que, tot i tenir membres d'Arran a la llista, "també hi ha membres d'altres organitzacions, moviments socials i entitats".

Aquest dissabte a la tarda, el PSC ha emès un comunicat on s'ha mostrat dolgut per una piulada d'Arran Manresa on proposava enterrar en cal viva Alfredo Pérez Rubalcaba, el dirigent socialista mort aquest divendres. L'organització juvenil feia aquesta piulada tot atribuint al polític del PSOE ser còmplice dels crims del GAL. El PSC també ha anunciat que estudiarà si denuncia Arran per un delicte d'odi i que no participarà a "El joc dels candidats" si Fem Manresa no desautoritza la piulada d'Arran.

Fem Manresa no demanarà disculpes per aquesta piulada perquè entén que Arran i ells són dues organitzacions independents. En declaracions a NacióManresa, Alegre ha assegurat que "respecta" la decisió del PSC de no participar a "El joc dels candidats" de diumenge, però considera que una piulada d'una "organització independent que no té res a veure amb les eleccions municipals", no hauria d'interferir amb actes de campanya "on participa Fem Manresa i no Arran".