Junts per Calders - ERC presenta una candidatura renovada per optar a l'alcaldia

Candidatura de Junts per Calders - ERC
Candidatura de Junts per Calders - ERC | ERC
Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:14h
La candidatura de Junts per Calders - ERC - Acord Municipal es torna a presentar a les eleccions municipals a Calders amb un nou equip format per persones de diferents edats, formacions, experiències i capacitats.
 
Fonts de la candidatura han afirmat que "el nostre compromís és actuar de manera honesta i amb total transparència en la gestió municipal". Un dels objectius principals que s'han marcat és "fomentar la participació del poble, acostar la política municipal a les persones i a les entitats", unes metes que volen assolir "treballant en equip, amb la participació ciutadana i amb la presa de decisions consensuades".
 
Des de Junts per Calders-ERC creuen que poden aportar "la nostra experiència i ganes de treballar per Calders", però comptant amb el "suport i amb l'opinió de tothom, ja que estem al servei del poble".
 
L'equip que integra la candidatura està formada per persones vinculades a Calders i a diverses entitats del municipi i són (per ordre): Sagrari Sànchez; Just Serra; Ester Ruiz; Carme Torrescasana; Paula Castillo; Conxita Capsada; i Xavier Costa.