Els delegats del SPL-CME de la Policia Local de Manresa es passen en bloc a la USPAC

Una vintena dels afiliats que té el sindicat majoritari també fan el pas, tot i que esperen que ho faci tota la resta en breu

10 de maig del 2019
Actualitzat el 16 de maig a les 10:40h
Una patrulla de la Policia Local de Manresa a la carretera de Vic
Una patrulla de la Policia Local de Manresa a la carretera de Vic | Arxiu
Els delegats sindicals del SPL-CME, el sindicat majoritari de la Policia Local de Manresa, han marxat en bloc a la USPAC -USPAC-PL per les policies locals- segons han informat a través de les xarxes socials aquest divendres. Amb ells també han fet el mateix pas una vintena d'afiliats, tot i que des de la direcció de la secció confien que la totalitat dels afiliats que tenen es passin a la USPAC, segons han confirmat a NacióManresa.

El SPL-CME és el sindicat majoritari en la Policia Local de Manresa, tot i que el comitè està integrat al del total de treballadors municipals i funcionaris. La decisió no arriba per un desencontre amb el sindicat, segons han assegurat al diari, i tot i que no han volgut entrar en detalls, han apuntat "la falta de comunicació" com el principal motius d'aquesta dràstica decisió.

Així doncs, els antics membres del SPL-CME es presentaran a les eleccions sindicals del proper 11 de juny amb el nou sindicat USPAC.