El Consell d'Infants de Manresa celebra dilluns que ve el plenari final del curs

Treball a les escoles del Consell d'Infants
Treball a les escoles del Consell d'Infants | AjM
Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:23h
El pati del Casino acollirà dilluns que ve, 13 de maig, durant tot el matí, el plenari final del Consell d'Infants del curs 2018-2019. Gairebé 500 alumnes participaran –de 9.45 a 10.45 h- en una gimcana per demostrar el grau d'assoliment de tots els conceptes treballats a l'entorn de la temàtica triada aquest curs: El respecte.

Posteriorment, a les 11.30 h. del matí, presentaran a la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, un recull de propostes per tenir una escola i una ciutat més sostenible i sobre la conscienciació en la cura dels animals de companyia.

El Consell d'Infants és un espai de participació pensat perquè els nens i nenes puguin expressar les seves idees i proposar accions que ajudin a millorar la nostra ciutat. 

Formen part del consell els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles públiques i concertades que vulguin participar. Hi ha dos representats per escola que són triats a l'aula i es reuneixen al llarg del curs escolar per tractar temes relacionats amb el municipi: oci, urbanisme, civisme...

Enguany han estat 10 escoles de Manresa les que han format part del Consell d'Infants d'aquest curs: Valldaura, L'Espill, Vedruna Manresa, Muntanya del drac, La Salle, Sant Ignasi, Renaixença, Oms i de Prat, Jeroni de Moragas i la Sèquia.