10
de maig
del
2019
Actualitzat
a les
14:19h
Aquest dimecres l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa ha participat en el 33è concurs de cuina Jove de Catalunya celebrat a Sant Pol de Mar, amb el seu alumne Gerard Lorente, de 2n del Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia, que ha guanyat el premi a la millor tècnica i destresa, atorgat per l'acadèmia Catalana de gastronomia i Nutrició
Gerard Lorente ha estat el cuiner del Restaurant Mandarin Oriental amb dues estrelles Michelin. El jurat va estar presidit pels reconeguts i guardonats xefs, els germans Torres.
La temàtica del concurs, era el producte de proximitat i temporalitat. L'equip de Cuina va apostar per l'hort de l'escola i un producte que representés la costa catalana (lloc on es desenvolupava el concurs).
És la primera vegada que s'ha utilitzat producte de l'hort per a un concurs, i herbes tan poc comunes com la Tarongina. El plat que ha presentat Lorente ha estat Gamba fresca d'Arenys de Mar, bleda de l'hort l'escola i mongeta de la varietat Genoll de Crist.
Gerard Lorente ha estat el cuiner del Restaurant Mandarin Oriental amb dues estrelles Michelin. El jurat va estar presidit pels reconeguts i guardonats xefs, els germans Torres.
La temàtica del concurs, era el producte de proximitat i temporalitat. L'equip de Cuina va apostar per l'hort de l'escola i un producte que representés la costa catalana (lloc on es desenvolupava el concurs).
És la primera vegada que s'ha utilitzat producte de l'hort per a un concurs, i herbes tan poc comunes com la Tarongina. El plat que ha presentat Lorente ha estat Gamba fresca d'Arenys de Mar, bleda de l'hort l'escola i mongeta de la varietat Genoll de Crist.