El Manresa FS viatja a Lleida per lligar la classificació per a la Copa del Rei

Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:12h
Manresa FS visitarà el Lleida
Manresa FS visitarà el Lleida | MFS
El Manresa FS s'enfrontarà aquest dissabte a les 18.30h al Lleida Fuitsal Caragol, que es troba en permanent lluita per la permanència. Els manresans afronten aquest partit a tres jornades per finalitzar la lliga i amb tot de cara per classificar-se per a la Copa del Rei. Lleida es una plaça difícil ja que aquest conjunt té una cara ben diferent a casa que a fora. Només cal veure que a Pardinyes ha guanyat en vuit ocasions de tretze partits. Les cinc derrotes han estat amb CCR, Pallejà, Mataró, Natació Sabadell i Industrias, tres dels quals són conjunts de la zona alta de la taula. En el partit de la primera volta, els manresans es van imposar per 5 gols a 2.

Futsal Lleida es desè a la taula amb 35 punts a cinc del que marca el descens. Podria buscar matemàticament la seva permanència en el partit d'aquest dissabte.

El Manresa FS, com sempre amb la plantilla molt justa, afronta el partit per donar un pas de gegant de cara materialitzar el repte de la copa del Rei, ja que té els tres punts assegurats de la propera jornada amb el retirat Isur, a falta de l'últim partit a casa davant Union Santa Coloma.