El camp de futbol de Súria ja disposa de gespa artificial

Redacció
10 de novembre del 2009
576_1257852884Foto_1
576_1257852884Foto_1

Estat actual del camp de futbol de Súria amb la gespa artificial. Ajuntament Súria

La instal·—lació de la gespa artificial al camp municipal de futbol de Súria ha estat completada en els darrers dies, continuant així les obres de millora realitzades per donar un nou impuls a aquestes instal—lacions esportives, on es desenvolupen els entrenaments i els partits oficials del Centre d’Esports Súria.

La instal·—lació de la gespa artificial es va portar a terme després de pavimentar el terreny de joc amb aglomerat asfàltic. Les obres de millora del recinte esportiu, iniciades l’agost passat, també han permès col—locar una coberta sobre la graderia, renovar el sistema elèctric i d’enllumenat i instal—·lar una nova xarxa de rec i sanejament.

També es portarà a terme el pintat de la tanca que delimita el recinte esportiu, l’adequació d’una entrada des del parc municipal El Casino i la il—·luminació d’aquest pas, la col—·locació de tanques protectores al voltant de les torres de llum, la incorporació d’un marcador electrònic i la instal·—lació de xarxes al darrere de les porteries i al llarg de la tanca que dóna a la riera de Tordell.

A mitjan desembre és previst celebrar l’acte oficial d’inauguració d’aquestes millores, les més importants que s’han portat a terme en aquest equipament des de 1987, data de la seva darrera remodelació.

Les obres permetran optimitzar l’ús del camp de futbol amb noves activitats esportives i posar el recinte al mateix nivell que altres camps de futbol de la comarca, a més de consolidar l’estructura esportiva del Centre d’Esports Súria. El pressupost de les obres és d’uns 744.000 euros.
Arxivat a