El BAXI Manresa afronta amb il·lusió la setmana decisiva

Els bagencs reben un Andorra que no té marge d'error

El BAXI Manresa rebrà divendres l'Andorra
El BAXI Manresa rebrà divendres l'Andorra | A. Martín
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:06h
Arriba l'hora de la veritat per a un BAXI Manresa que es jugarà el ser o no ser els play-off en menys de tres setmanes. Joan Peñarroya, tècnic de l'equip bagenc, explica que la plantilla està molt motivada per tot el què li ve per endavant. La situació actual l'haurien signat tots els jugadors i cos tècnic a principi de temporada. El primer objectiu és tombar un Andorra (divendres, 19:15) que es jugarà les darreres opcions de ser el play-off. Una derrota podria deixar els pirinencs fora de les eliminatòries de forma matemàtica. El quadre tindrà el suport una jornada més d'una afició incondicional. L'activitat a les oficines era frenètica de seguidors que retiraven entrades no només pel duel contra l'Andorra sinó també contra el Fuenlabrada i el Joventut a domicili.

Peñarroya no posa com a excusa la situació física de diversos jugadors. Cady Lalanne ha entrenat "vint minuts" amb l'equip les dues darreres setmanes. I Ryan Toolson s'ha exercitat "vint minuts" aquesta setmana. El seu entrenador compta amb ells i, a més, creu que faran un bon partit. L'haitià va ser baixa a Vitòria el cap de setmana passat per una lesió al soli mentre que el nord-americà ha partit dolors a l'esquena. 


Aquesta setmana, el BAXI Manresa ha recuperat Dani Garcia després de la seva cessió a l'Osca. Peñarroya ha explicat que la reincorporació de Garcia ja estava prevista "tan si haguéssim tingut tres bases a l'equip com si no n'haguéssim tingut cap". El jove base serà un més de la plantilla malgrat els pocs entrenaments que ha fet amb els seus companys. 

Els manresans no tindran massa temps per recuperar-se abans d'afrontar el duel dominical contra el Joventut. Els badalonins tindran gairebé un dia més per preparar el partit i recuperar-se de l'esforç intersetmanal. Peñarroya no vol entrar en massa valoracions i afirma que "és el què tenim". Tot seguit, ha tingut temps per bromejar dient que "així ens acostumem quan l'any que ve anem a Europa". 

Ibon Navarro tornarà al Nou Congost dues temporades després del seu adéu en un partit transcendental. El vitorià compta amb un equip ple de talent. Dylan Ennis ja va demostrar les seves capacitats a la primera i va anotar 36 punts. Els pirinencs tenen molt ben coberta la posició de base ja que acompanyen e Ennis jugadors com Andrew Albicy i Rafa Luz. A més, jugadors com Michele Vitali, David Jelinek, Jerome Jordan Moussa Diagne i Reggie Upshaw donen molta versatilitat a l'Andorra. 
Arxivat a