L'Espai de la Plana de l'Om acollirà diumenge el concert de cambra «Tres clàssics»

L'Espai Plana de l'Om acollirà el concert el concert de cambra «Tres clàssics»
L'Espai Plana de l'Om acollirà el concert el concert de cambra «Tres clàssics» | Promocional
Redacció
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:11h
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 12 de maig a les 12h, el trio de cambra format per Patrícia de No (flauta), Erica Wise (violoncel) i Katia Michel (piano) que interpretarà obres de Haydn, Martinu i Crumb.

En aquest concert sentirem Tres clàssics, en cada cas amb un sentit molt diferent de la paraula, que ens faran reflexionar sobre què vol dir exactament clàssic.

Ho és Haydn, el primer dels clàssics vienesos que estableix nous estàndards amb els gèneres Simfonia, Sonata, Quartet i Trio i que així revoluciona la història de la música? O Martinu, qui enmig d'una època amb tendències modernistes diverses recorre a formes més convencionals per trobar un llenguatge personal lleuger i despreocupat, anomenat neo-clàssic? I què té de clàssica la música avantguardista, amb efectes sonors fins el seu temps inaudits, de George Crumb? Potser al final és la intemporalitat d'aquestes obres tan diferents que les fa clàssiques, cadascuna de la seva manera i cadascuna dins del seu àmbit.

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 €.