Gnaposs Quintet tancarà diumenge el cicle del Gust de Jazz a la sala petita del Kursaal

Gnaposs Quintet
Gnaposs Quintet | Promocional
Redacció
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:23h
El cicle Gust de Jazz, que des del 2015 porta al Kursaal concerts de jazz en un ambient de club, tornarà aquest diumenge, 12 de maig a les 20h, a la Sala Petita amb Gnpaoss Quintet, la formació musical integrada per David Muñoz, Pere Foved, Jordi Franco, Jimmy Jenks i Matthew Simon. 

Aquest quintet salta còmodament d'estil a estil d'una manera electrificant, fresca i única. Funk, rock, blues, country, jazz i el que els vingui al cap en les seves improvisacions. Sens dubte, Gnaposs té una veu musical pròpia. El seu repertori combina temes propis amb revisions personals de clàssics d'artistes com James Brown, Beatles o Stones.

Tot va començar a l'any 2000 a Los Ángeles, California, on Gnaposs va enregistrar el seu primer disc amb el productor d'Scott Henderson, TJ Helmerich. Des de llavors han participat en diversos festivals.

El Cicle Gust de Jazz permet prendre alguna cosa o fer un mos mentre es gaudeix de bona música en un ambient de club amb taules disposades buscant la màxima proximitat a l'escenari. El cicle Gust de Jazz és una iniciativa conjunta de l'Espai Gastronòmic del Kursaal i el teatre, que va arrencar l'abril del 2015 amb el concert de Biel Ballester Trio i des d'aleshores han passat per la Sala Petita personalitats destacades del panorama jazzístic com Susana Sheiman, Coloma & Tharrats, The Suitecase Brothers, Randy Greer o Ignasi Terraza. 

Les entrades per veure Gnaposs Quintet tenen un preu de 15€ (12 euros, majors de 65 anys i menors de 25 anys, Escoles de Música i amb el Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, i per internet.