Estefania Torrente presenta la candidatura d'ERC al Pont de Vilomara

Presentació de la candidatura d'ERC al Pont de Vilomara
Presentació de la candidatura d'ERC al Pont de Vilomara | ERC
Redacció
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:19h
El passat diumenge , la secció local d'ERC del Pont de Vilomara i Rocafort va presentar els seus candidats i el programa electoral per a les eleccions municipals del proper dia 26 de maig.

L'acte, que va tenir lloc a la Plaça Major, va ser dirigit per la cap de llista d'ERC pel municipi, Estefania Torrente, qui va anar presentant un per un els membres de la llista. Va ser un acte àgil i dinàmic, on els candidats van anar desgranant un programa "innovador que no va deixar ningú indiferent" ja que, com va afirmar Torrente, és un programa pensat per a totes les zones del municipi i per a totes les franges d'edat, i és d'això que en surt l'eslògan de la campanya vilomarenca "un municipi de tots i per a tothom".

"Un dels punts forts del programa són els pressupostos participatius", va confirmar la cap de llista, ja que si governa ERC a la localitat es destinarà una partida pressupostària a demanar als habitants de la localitat en què volen invertir, actuació que s'ha dut a terme en altres localitats però mai al Pont de Vilomara i Rocafort. També es fa èmfasi en totes i cadascuna de les zones del municipi com Rocafort, River Park, Marquet Paradís i Ca l'Embatat, les quals totes tenen propostes dirigides únicament a aquestes zones com càmeres de vigilància a les entrades i sortides de les urbanitzacions i nuclis urbans, adequació de la pavimentació, etc.

Com a novetat dins l'àmbit fiscal, la secció local d'ERC va proposar la fiscalitat progressiva, que es defineixen com un sistema per desenvolupar de forma equitativa la liquidació d'impostos i l'accés a ajuts socials, mitjançant l'estudi de la renda familiar en cada llar.

Durant l'acte, Estefania Torrente va insistir en la capacitat de treball i motivació del seu equip, fet que els veïns i veïnes han pogut comprovar en la quantitat d'actes que la secció local d'ERC ha dut a terme les últimes setmanes reunint-se amb les entitats del poble, residents de Rocafort, Marquet Paradís, River Park i Ca l'Embatat.
L'acte, que va ser seguit per més d'un centenar de persones, va comptar amb la presència de la consellera de Justícia Ester Capella, qui va cloure la jornada amb un discurs on destacava la capacitat de treball d'Estefania Torrente, qui recordem és membre de l'equip d'advocats defensors d'Oriol Junqueras, Raül Romeva, Dolors Bassa i Carme Forcadell.