La comèdia «Pel davant i pel darrera» arriba al Kursaal en tres funcions

per Redacció, 9 de maig de 2019 a les 14:35 |
«Pel davant i pel darrere» es podrà veure aquest cap de setmana al Kursaal | Promocional
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest divendres (18h) i dissabte (17:30h i 21h) tres funcions de la comèdia Pel davant i pel darrera de Michael Frayn. El muntatge d'aquest vodevil esbojarrat, que ja s'ha pogut veure en vàries ocasions a Manresa, arriba ara totalment renovat amb una nova versió de Paco Mir i un nou repartiment d'actors.

Malentesos davant i darrere l'escenari en una doble ficció que narra com una troupe de pèssims actors intenta muntar una obra de teatre. Està considerada una de les comèdies més divertides mai escrites i és per això que es fan reposicions continuades de l´obra tan al West End com a Broadway.


Aquesta és la quarta vegada que Pel davant i pel darrera es representa a Manresa, que ja es va poder veure el 1996 (3 funcions i 1643 espectadors) i el 2003 (2 funcions i 1047 espectadors) al Teatre Conservatori, i el març del 2011 (4 funcions i 3225 espectadors) al Kursaal. 

La nova versió de Paco Mir, que gairebé ja ha exhaurit les entrades per les 3 funcions d'aquest cap de setmana, es va estrenar el novembre passat al Teatre Borràs de Barcelona i compta amb la direcció d'Alexander Herold i les interpretacions de Lloll Bertran, Agnès Busquets, Aleix Albareda, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavi Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot. 

Les entrades per veure Pel davant i pel darrera tenen un preu de 26€ (22€ per majors de 65 anys, amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

 

Participació