Les llistes municipals de Junts per Catalunya fan quatre presentacions el cap de setmana

A banda, instal·larà carpes informatives a tres poblacions més del Bages

Redacció
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:07h
Les candidatures municipals comencen a accelerar el ritme de presentacions aquest cap de setmana amb l'arribada de la campanya electoral. Així, les diferents llistes de Junts per Catalunya faran quatre actes de presentació i instal·laran tres carpes informatives.

Els actes són:

- Presentació de programa i candidatura de Junts per Sant Salvador de Guardiola, divendres a les 8 del vespre a la Sala. A l'acabar l'acte hi haurà un piscolabis.
- Presentació del programa de Junts per Sant Martí de Torroella, diumenge a 2/4 de 12 del matí al Centre Cívic Rosa M. Penya (Cal Pinsà).
- Presentació de candidatura de Junts per Sant Fruitós de Bages, diumenge a 2/4 de 6 de la tarda al Nexe Espai de Cultura.
- Presentació del programa de Junts per Cardona, diumenge a 2/4 de 8 de la tarda a l'auditori Ramon Mosella.

A més, Junts per Catalunya instal·larà carpes informatives a Navarcles durant l'Aplec de Sant Jordi dissabte a la tarda i diumenge tot el dia a la rotonda del Passeig Cervantes; a Manresa dissabte al matí a la plaça Sant Domènec, i dissabte a la tarda i diumenge al matí a Crist Rei; i finalment a Cardona diumenge al matí a la Fira de Baix.