La Jornada Tècnica de Mineria de la UPC serveix per becar els millors tres nous expedients

L'alumne Arnau Cumelles rebent la beca al millor nou expedient
L'alumne Arnau Cumelles rebent la beca al millor nou expedient | UPC
Redacció
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:12h
La UPC Manresa va acollir dimecres la setena jornada tècnica minera promoguda per la Càtedra ICL en Mineria Sostenible. La jornada va ser esponsoritzada pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines de Catalunya i Balears, pel Col·legi d'Enginyers de Mines del Nord-Est, i per la pròpia Càtedra ICL en Mineria Sostenible.

En l'edició d'enguany es va tractar la temàtica de la higiene industrial, en concret l'entrada en vigor a l'any 2023 d'una nova normativa en aquest camp que tindrà fortes repercussions a la indústria, i en particular a la mineria. Hi va haver un centenar d'inscrits i es va aprofitar l'impacte mediàtic de la jornada per fer entrega de les beques als tres estudiants de nou ingrés amb millor expedient acadèmic en el primer quadrimestre del Grau en Enginyeria Minera.

Els estudiants guanyadors i les empreses que van col·laborar en aquestes beques van ser:

El primer premi, dotat amb 2.000 euros, va ser atorgat a l'estudiant Arnau Cumelles Céspedes, per Estanislau Roca, Vicerector d'Infraestructures i Arquitectura de la UPC i Esteve Pintó, President de Promineria. 

El segon premi, dotat amb 1.200€, va ser atorgat a l'estudiant Pol López Estrada, per José Luís Bermúdez, president de Montajes Rus, i Joan Ignasi Navarro, Degà del Col·legi d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines de Catalunya i Balears.

El tercer premi, dotat amb 800€, va ser atorgat a l'estudiant David Sánchez Martinez, per Jaume Puig, Gerent del Gremi d'Àrids, i Francesc Busquets, Director General de Mapei Spain.