El Kursaal acollirà divendres l'estrena del musical «[Títol de l'obra]»

Presentació de «[Títol de l'obra]» que es representarà divendres al Kursaal
Presentació de «[Títol de l'obra]» que es representarà divendres al Kursaal | MEES
Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat el 09 de maig a les 0:04h
Aquest divendres 10 de maig a les 21h, la Sala Petita del Kursaal acollirà l'estrena del musical [Títol de l'obra]; un espectacle amb un segell eminentment manresà. El muntatge, produït per Artdevellut i dirigit pel manresà Albert Ruiz, compta amb la interpretació dels també manresans Jordi Gener, Guillem Cirera, la sallentina Núria Hontecillas i la sabadellenca Anna Torres, amb el manresà Roger Giménez al piano i Jordi Vallet, que en signa el disseny de llums. 

[Títol de l'obra] és un musical de dos actes, amb música i lletra de Jeff Bowen i llibret de Hunter Bell, i en la versió que veurem al Kursaal la també manresana Sílvia Sanfeliu en signa l'adaptació. Així, l'espectacle, que narra la pròpia creació de la producció amb motiu del Festival de Teatre Musical de Nova York, aquí s'adaptarà al panorama del teatre musical català.

Aquesta comèdia musical mostra les lluites de l'autor i compositor, a la vegada lletrista, i de les seves dues amigues actrius durant el breu període de la creació (tres setmanes), juntament amb esdeveniments posteriors fins a la producció de l'espectacle.

[Títle of show] va ser escollit per la producció del Festival de Teatre Musical de Nova York i es va estrenar el setembre de 2004. Més endavant, el 2006, va passar a Broadway, on va guanyar el Premi Obie pel seu treball de producció fora de Broadway i la nominació per a Hunter Bell a un Premi Tony al Millor Llibret Musical.

Les entrades per veure [Títol de l'obra] -que estan pràcticament exhaurides- tenen un preu de 15€ (12€ majors de 65 anys i 6€ menors de 25 anys i Carnet Galliner).