El Consell dels Infants de Santpedor renova la meitat dels seus càrrecs

per Redacció , 8 de maig de 2019 a les 15:10 |
Consell d'Infants de Santpedor | AjStp
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una vegada més la Capella de Sant Andreu va quedar petita, el dimarts 7 de maig, en l'acte del Plenari del Consell dels Infants.

El Plenari és l'acte formal on el Consell dels Infants exposa la feina feta durant el curs i du a terme la renovació dels consellers i conselleres per al proper curs.


Exposada la tasca feta amb les propostes dels pressupostos participatius, la Missió Convivència dels consells d'infants del Bages, la festa dels drets dels infants, entre altres, el Consell dels Infants va voler mostrar que a part de fer feina, també hi ha convivència, companyerisme, respecte, amistat, somriures i bones estones.

Vam acomiadar els consellers que el proper curs ja no hi seran, i vam donar la benvinguda als nous membres, escollits pels seus companys de classe, que amb molta il·lusió van rebre l'encàrrec de ser els nous consellers i conselleres.


Els nous integrants del Consell dels Infants, pel curs 2019/20 són: Jordi Rangel Magro (Riu d'Or), Èlia David Regués (Riu d'Or), Laia Pérez Martínez (Riu d'Or). Ona Olego Padullés (Riu d'Or), Lia Hermoso Muñoz (Llissach), Jordi Clotet Sanjuan (Llissach), Marc Sellarès Morales (Serreta), Laia Rodríguez Tort (Serreta), Marina Solé Corrons (Escola de Música) i Aina Solé Corrons (Escola de Música).

 

Participació