El Consell dels Infants de Santpedor renova la meitat dels seus càrrecs

Consell d'Infants de Santpedor
Consell d'Infants de Santpedor | AjStp
Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:50h
Una vegada més la Capella de Sant Andreu va quedar petita, el dimarts 7 de maig, en l'acte del Plenari del Consell dels Infants.

El Plenari és l'acte formal on el Consell dels Infants exposa la feina feta durant el curs i du a terme la renovació dels consellers i conselleres per al proper curs.

Exposada la tasca feta amb les propostes dels pressupostos participatius, la Missió Convivència dels consells d'infants del Bages, la festa dels drets dels infants, entre altres, el Consell dels Infants va voler mostrar que a part de fer feina, també hi ha convivència, companyerisme, respecte, amistat, somriures i bones estones.

Vam acomiadar els consellers que el proper curs ja no hi seran, i vam donar la benvinguda als nous membres, escollits pels seus companys de classe, que amb molta il·lusió van rebre l'encàrrec de ser els nous consellers i conselleres.

Els nous integrants del Consell dels Infants, pel curs 2019/20 són: Jordi Rangel Magro (Riu d'Or), Èlia David Regués (Riu d'Or), Laia Pérez Martínez (Riu d'Or). Ona Olego Padullés (Riu d'Or), Lia Hermoso Muñoz (Llissach), Jordi Clotet Sanjuan (Llissach), Marc Sellarès Morales (Serreta), Laia Rodríguez Tort (Serreta), Marina Solé Corrons (Escola de Música) i Aina Solé Corrons (Escola de Música).
Arxivat a