ERC Sant Vicenç proposa un transport sota demanda per millorar la mobilitat de la gent gran

Adriana Delgado dirigint-se al públic de l'acte d'ERC
Adriana Delgado dirigint-se al públic de l'acte d'ERC | ERC
Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:04h
L'alcaldable per Esquerra Republicana de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, proposa un servei de transport sota demanda per millorar la mobilitat, dins del municipi, de la gent gran i de les persones amb mobilitat reduïda. Ho va explicar aquest dilluns al vespre, en un acte en el qual Esquerra va exposar les principals propostes en matèria de transport, i en el qual hi va participar l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, que va exposar el bon funcionament de l'experiència que han aplicat al seu municipi: un servei de transport sota demanda que es realitza amb taxis del municipi i que està finançat, en part, per l'Ajuntament.
 
Es tracta d'un servei adreçat sobretot a persones grans i a persones amb mobilitat reduïda i que, segons les dades que va aportar l'alcalde d'Alella, té un cost molt més assequible per a l'Ajuntament que la implantació d'un bus urbà. Adriana Delgado va explicar que “fa temps que treballem per resoldre les necessitats de transport dels santvicentins i santvicentines” i va afirmar que, després d'estudiar-ho a fons, s'han decantat per un servei que permetrà millorar significativament desplaçaments de les llars al Centre d'Atenció Primària, al mercat, a la biblioteca o a la perruqueria, entre molts altres.
 
Aquesta aposta, es complementaria amb l'ampliació del número de parades del bus interurbà que actualment hi ha a dins el poble (tres), amb la idea d'incrementar les possibilitats de moure's per dins el municipi.