Els Mossos detenen el conductor de l'accident a Sant Mateu per anar drogat

El conductor del vehicle que va provocar l'accident, veí d'Andorra, va donar positiu per cocaïna i THC

Estat en que va quedar el turisme que va provocar l'accident
Estat en que va quedar el turisme que va provocar l'accident | SCT
Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:46h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat 4 de maig un home, de 21 anys i veí de Sant Julià de Lòria (Andorra), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents i per un delicte de lesions per imprudència greu.

Com va informar NacióManresa, el dia 3 de maig pels volts de les 5 de la tarda, es va produir un accident de trànsit entre dos turismes a la carretera C-55, al punt quilomètric 49.5, dins el terme municipal de Sant Mateu de Bages.

El sinistre va succeir en un tram de dos carrils en el mateix sentit, quan un turisme va fer un avançament antireglamentari, va perdre el control i va envair el sentit contrari de la circulació envestint lateralment un altre vehicle que circulava correctament.

A conseqüència de la topada, l'acompanyant de 21 anys del vehicle infractor va resultar ferida greu i va haver de ser excarcerada del vehicle pels Bombers de la Generalitat. Pel que fa als altres ocupants dels dos turismes, van resultar ferits lleus.

El conductor causant de l'accident, que també va ser hospitalitzat, va ser sotmès a la prova indiciària de detecció de drogues i va donar positiu per consum de cocaïna i THC. Hores després li van donar l'alta i va quedar detingut en dependències policials.

El detingut va passar el dia 5 de maig a disposició del jutjat d'instrucció ens funcions de guàrdia de Manresa. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs però amb una prohibició judicial de conduir en territori espanyol.