Sallent participarà al Clean Up divendres amb el projecte «adoptem el riu»

A la Plaça Santa Maria s'hi deixaran els residus que es trobin durant la neteja de la llera del Llobregat

Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:52h
Sallent participarà del Clean Up Day amb el projecte Adoptem el riu. Durant el mes de maig es porta a terme la Setmana per a la Prevenció de Residus a Europa. Dins aquest projecte hi podem trobar la iniciativa Let's Clean Up Day, on centenars de voluntaris de tot Europa s'adhereixen per tal de fer una petita aportació al projecte i netejar alguna zona del seu municipi.

En el marc del projecte educatiu Adoptem el riu es va plantejar que els centres educatius participessin d'aquesta iniciativa fent petites accions de neteja al voltant del riu i pels diferents entorns del municipi. Així doncs aquest divendres 10 de maig s'ha organitzat una jornada de neteja, i tots els nens i nenes de Sallent sortiran a netejar els residus que es generen a l'entorn del riu.

La jornada clourà amb un espectacle de màgia infantil El senyor reciclatge a les 17.15h a la Plaça Santa Maria. També es podrà veure la muntanya de deixalles que s'ha recollit durant la jornada i es podrà llegir els missatges de reflexió que els nens i nenes hauran deixat escrits.